Welkom bij Camping Le Rotja

Camping Le Rotja is een kleine, sfeervolle familiecamping, midden in Les Pyrénees Oriëntales.

 

Update 16-06-2020

Lieve kampeervrienden,

GOED NIEUWS!

Onze gasten zijn vanaf deze week weer welkom in Frankrijk en op onze camping!

Zowel het zwembad, als ook ons restaurant zijn weer geopend voor iedereen die daar gebruik van wil maken.

Wij wensen iedereen, onze vaste, maar ook nieuwe gasten die van plan zijn hun vakantie bij ons door te brengen, veel gezondheid en sterkte toe. We zien iedereen graag spoedig hier in ons mooie zonnige dal.

Groetjes Wim en Marzenka


 

Camping Le Rotja is een gezellige familiecamping met verwarmd zwembad, peuterbad, een speeltuin, tafeltennistafels en een bibliotheek. De hele zomer door worden op de camping leuke en sportieve activiteiten voor de (jongere en oudere) jeugd georganiseerd. Camping Le Rotja ligt, ver weg van alle verkeersdrukte, in het typisch Franse dorpje Fuilla nabij het riviertje La Rotja aan de voet van de imposante berg Mt. Canigou

  

In de omgeving van camping Le Rotja is veel te zien en te doen. Er zijn veel historische bezienswaardigheden in de directe omgeving van Camping Le Rotja. In het stadje Villefranche de Conflent, op een steenworp afstand van Camping Le Rotja, vindt u een klein en gezellig middeleeuws centrum (van oorsprong een militaire nederzetting). Van Villefranche de Conflent kunt u een wandeling maken naar Ford Liberia, waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht over Villefranche de Conflent en de omgeving. Verder kunt u in de omgeving wandelen of fietsen in de bergen, maar u kunt ook kiezen voor rafting, canyonning, hydro. Kortom; teveel om op te noemen!

  

In het petit-restaurant van Camping Le Rotja worden verschillende maaltijden geserveerd en kunt u genieten van een heerlijk glas wijn of een ijsje. Ook worden er gezamenlijke maaltijden georganiseerd, zoals een Barbecue avond of pannenkoeken eten voor alle kinderen op de camping.

  

Camping Le Rotja heeft een microklimaat, waardoor de temeratuur overdag heerlijk warm is en 's nachts aangenaam koel.
Camping Le Rotja is dé uitvalbasis voor wandelingen op ieder niveau, van beginner tot survival-freaks. Zelfs met wandelwagen kunnen enkele wandelingen worden gemaakt.

De (Nederlandse) eigenaren spreken Frans, Nederlands, Engels, Duits en Pools.

  

.

.

 

 
Buiten het hoogseizoen
kunt u bij ons terecht met uw
ACSI, ANWB en Best Deal Campingcard.
14 nachten verblijven = 
12 nachten betalen!

 

 


0033  46 896 52 75


camping@camping-lerotja.com

Camping Le Rotja
66820 Fuilla
France

.

This is Sliced Diazo Plone Theme